Usuń moje dane
Wpisz adres e-mail użyty przy rejestracji. Wyślemy link ważny 30 minut. Po potwierdzeniu usuniemy konto, e-mail, przypisany telefon i historię zgód z aktywnej bazy.
Ta operacja nie usuwa automatycznie karty zapisanej w Portfelu Google.